Vitonimar Srl este infiintata in anul 2005 si are ca profil confectionarea de matrite stantare diverse forme pentru articole publicitare,ambalaje din carton ondulat,duplex,hartie,autocolant,pliante,brosuri si pvc.

Societatea noastra dispune de doua utilaje cu taiere laser ,in format maxim 2500x1500mm si 1800×1250 pentru taierea cu foarte mare precizie si rapiditate a stantelor comandate in atelierul nostru.Modelarea lamelor de cutit se face cu masini full automate asistate de calculator.

Satisfacerea clientilor s-a aflat intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.Obiectivul nostru ferm consta in sprijinirea clientilor nostri pentru a-si intari si consolida pozitia pe piata si a atinge succesul dorit.

Pe langa produsele de o calitate superioara,serviciile optime si timpul de executie redus,suntem mereu preocupati de produsele livrate clientilor nostri.

De asemenea prin profesionalismul si promtitudinea de care dam dovada reusim sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri,astfel devenind mai mult decat o afacere,un prieten pe care te poti baza oricand!